Aangezien we al jaren bekend zijn met het maken van websites, hebben wij na veel studie ook gezien hoe dat we websites in Google tevoorschijn kunnen krijgen.

Als u standaard een website bij Google aanmeldt, kan het ooit tot maanden duren voor dat uw site gevonden wordt, bij ons duurt dit enkele dagen.

Wij kunnen u laten zien waar uw bezoekers van afkomen en eventueel uw site her-inrichten zodat hij bij Google hoger scoort in de zoekopdrachten.

Vooral als u iets nieuws wil starten dan is de domeinnaam keuze belangrijk, neemt u daarom altijd even contact met ons op dan kunnen wij u daar mee verder helpen.

Natuurlijk is er niets mooier dan organische bezoekers, maar moet u iets nieuws promoten dan is Google Adwords (betaald adverteren) mischien wat voor uw bedrijf. Hier kunnen wij u ook mee helpen om een gerichte campagne op te zetten naar bijvoorbeeld een nieuw product.

Henk ICT Services, uw partner op het gebied van automatisering. Onze klanten bestaan hoofdzakelijk uit het midden- en kleinbedrijf (tot ongeveer 25 pc's).

Henk ICT Services

  •  Ter Hofstadlaan 46
    5711 VW Someren
  •  Telefoonnummer:
    (0493) - 440000