Een goede bereikbaarheid draagt bij aan de professionaliteit van uw bedrijf. Potentiële klanten bereiken u het snelste wanneer u altijd en overal bereikbaar bent. Flexibiliteit is essentieel. Wij begrijpen als geen ander dat dit lastig kan zijn. Uw werknemers zullen namelijk altijd en overal telefonisch bereikbaar én werkzaam tegelijk moeten zijn.

Henk ICT Services biedt hiervoor een oplossing: VoIP telefonie. VoIP is een telefooncentrale met toestellen die bellen via het internet. Bellen via VoIP biedt oneindig veel voordelen. Allereerst is het bellen via VoIP voordeliger dan het bellen via een fysieke telefoonlijn, alles gaat namelijk via uw internetverbinding.

VoIP kent verschillende functionaliteiten die de flexibiliteit van uw bedrijf stimuleren. Zo is het mogelijk om een bedrijfstelefoonnummer door te schakelen naar een mobiel telefoonnummer, dit is handig wanneer er binnen het bedrijf even niet te tijd is om de klant telefonisch te woord te staan. Het is uiteraard mogelijk om een tijdschema in te stellen, zodat de doorschakeling niet plaatsvindt op een ongewenst tijdstip, bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf is gesloten.

Andere functionaliteiten van VoIP telefonie zijn bijvoorbeeld een wachtrij, het instellen van openingstijden, een keuzemenu en het opnemen van gesprekken. Het aantal gesprekken over slechts 1 netwerkverbinding is zo goed als onbeperkt en daarnaast is het mogelijk om in het dashboard verschillende voicemailboxen in te stellen voor iedere gewenste situatie.

Voordelen VoIP bellen

Het bellen via VoIP is voor bedrijven vaak stukken interessanter dan het bellen via een vaste telefoonlijn. De grootste voordelen van het bellen via VoIP zijn:

  • Voordeliger dan bellen via een vaste lijn
  • Geen telefoonabonnement benodigd
  • Veel optionele functionaliteiten
  • Mogelijkheid om eigen telefoonnummer en toestel te behouden

Bent u benieuwd hoe uw bedrijf de bereikbaarheid en flexibiliteit kan vergroten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we alle mogelijkheden met u bespreken. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Henk ICT Services, uw partner op het gebied van automatisering. Onze klanten bestaan hoofdzakelijk uit het midden- en kleinbedrijf (tot ongeveer 25 pc's).

Henk ICT Services

  •  Ter Hofstadlaan 46
    5711 VW Someren
  •  Telefoonnummer:
    (0493) - 440000